West Boulevard Apartments

WB_1

The building is designed to reinforce the context, continue the buildings’ edge along the street, and to respect the adjacent buildings’ heights, stucco materials, and colors. The main entry is covered and celebrated at the scale of the street, and the yellow/red colors and changes in materials (metal roof) reinforce the notion of entry, with a handicap parking space immediately adjacent. Within the building mass is an expression of individual dwelling units, and the corners as building anchors. A mix of dwelling unit types, 2 bedroom townhouses, with 1/2 bedroom apartments, further enriches the project. The courtyard is the central social space, with direct access to all the dwelling units.

WB_2WB_3WB_4WB_5WB_6WB_7

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s