Harvey Residence

Private Residence – Glendale, CA

HR_1

The building as context is designed to continue the building edge along the street, and to respect the adjacent buildings height, stucco materials and colors. The main entry is covered and celebrated at the scale of the street, and the yellow/red colors and materials change (metal roof) reinforce the notion of entry, with a handicap parking space immediately adjacent. Within the building mass is an expression of individual dwelling unit types, 2 bedroom townhouses with 1 bedroom apartments, further enriches the project.

HR_2HR_3HR_4HR_5

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s